sl
en

camping

 
 
 
 
 
 

Ponudba


Športna igrišča, otroška igrišča

Kamp ima poleg osnovne infrastruktre urejeni dve športni igrišči, košarkaško in odbojkarsko igrišče.
Kamp je zaradi mirne lokacije posebno primeren za družine. Zato so v kampu urejena tudi otroška igrišča.


Bar in kavarna

V okrepčevalnivci v kampu se lahko osvežite s ponudbo raznih pijač, kavo npr. lahko spijete na terasi oziromja letnem vrtu.

 

Posebnosti

V kampu so dovoljene domače živali. Lastnik ne živi v objektu, ponujamo tudi možnost pranja perila ter vodene izlete in oglede. V kampu govorijo angleško  in italijansko, ter hrvaško.

 

Internet

Naši gostje lahko neomejeno uporabljajo internet.

Aktivnosti na reki Soči

Za vse, ki si želite aktivnih doživetij na reki Soči, so v  kampu na voljo osnovne informacije ali osnovni napotki za udeležbo v kajak šoli, raftanje po reki in podobno. Kamp je odlično izhodišče za vse športne aktivnosti na Soči. Zelo primeren je za kolesarje, ribiče ... ali pa samo za poležavanje na belih prodiščih reke.

Trgovina

Trgovina je na razpolago v bližnji vasi Trnovo ob Soči, kar pomeni 300 m prijetnega sprehoda do manjše trgovine. Za več ponudbe se je potrebno zapeljati do Kobarida ali do Bovca.

Gostilna

 Do bližnje poznane gostilne se je potrebno odpeljati 5 km.

Oznake kampa


 

Kontakt

 Tel: +386 5 384 55 83

GSM: +386 51 319 783
Email: info@camp-trnovo.si

 

Zemljevid
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni