Kamp

Kamp Trnovo je družinski kamp, v lasti družine Kokošin Fon. Nahaja se na mirni lokaciji, v čudoviti naravi, tik ob reki Soči in pod pobočji visokih grebenov Julijskih alp. Leži med Kobaridom in Bovcem, ob vasi Trnovo ob Soči.

Kamp je družinam prijazen kamp. Poleg tistih, ki si želijo mirnega bivanja, bo navdušil tudi vse, ki si želijo aktivnih doživetij in športnih aktivnosti v čudoviti naravi.

Kamp je zrasel na prizorišču nekdanjega svetovnega prvenstva v kajaku na divjih vodah. Zraven kampa je najpomembenejša izstopna točka za raftarje in kajkaše, katere lahko opazujete tudi iz lesene brvi nad reko Sočo.

pdfKamp Trnovo Prospekt_slo in ita jezik (.pdf 1.9MB)
pdfKamp Trnovo Prospekt ang in nem jezik (.pdf 1.9MB)

Velikost kampa

Velikost kampa je 2 ha, na razpolago je 32 mest za šotorenje tako na senčnih, kot na sončnih lokacijah. Kamp sprejme okrog 100 gostov. Parcele niso označene, omogočeno je prosto kampiranje.

Recepcija

Poslujemo od meseca maja do meseca oktobra.V zimskem času ne poslujemo.

Lesene hišice

Ponujamo tudi možnost najema lesene hišice s teraso, kjer boste jutra uživali v tišini, miru ali ob poslušanju reke Soče!

  • Površina hišice: (m2): 9
  • Število ležišč: 2
  • Dodatna ležišča: 2
  • Število prostorov: 1
  • Oprema: skupni tuši in wc-ji, terasa
  • Minimalno število nočitev: 1

Infrastruktura

Pred kampom je veliko parkirišče.
Poleg osnovne infrastrukture so v kampu na razpolago piknik prostori, shramba za športne rekvizite, zajtrkovalnica, družabni prostor, žar na vrtu, pralnica in letni vrt.
V kampu je gostom na razpolago tudi košarkaško in odbojkarsko igrišče ter odtroško igrišče.

Wi-fi

Ponujamo neomejeno možnost dostopa do interneta.